KOM I GANG

DETTE TRENGER DU

Her er det du trenger for å begynne å bruke SHIELD TV Pro:

• TV eller skjerm med HDMI-port (HDCP-kompatibel)
  • Høyhastighets-HDMI 2.0-kabel
  • Internett-tilkobling via Wi-Fi eller Ethernet
  • En Google-konto

OPPSETT

Slik plugger du inn SHIELD TV Pro og kobler til fjernkontrollen:

1. Koble SHIELD TV-en til TV-en din med en høyhastighets-HDMI 2.0-kabel.
    • Sørg for at TV-en eller skjermen er slått av, og koble den ene enden av HDMI-kabelen til HDMI-porten på baksiden av SHIELD TV-en. Koble den andre enden av kabelen inn i en HDMI-port på TV-en eller mottakeren.
  2. Koble SHIELD TV-en til et strømuttak med strømledningen.
    • Koble den ene enden av strømledningen til baksiden av SHIELD TV-en og den andre enden inn i et strømuttak. SHIELD TV-en slås på automatisk når du kobler den til, og du vil se det grønne lyset slås på. Når du ikke bruker den, vil den automatisk gå inn i hvilemodus.
  3. VALGFRITT: Koble SHIELD TV-en til Ethernet. Hvis du ikke bruker en Ethernet-tilkobling, kan du koble til Wi-Fi-nettverket senere.
  4. Slå på TV-en og bytt til HDMI-kanalen som SHIELD TV-en er koblet til..
    • Sjekk merkelappen på HDMI-porten til TV-en eller monitoren din.
    • Følg instruksjonene på skjermen for å logge deg på Google-kontoen din og koble til Wi-Fi (om nødvendig)

KOBLE TIL SHIELD-FJERNKONTROLLEN

SHIELD-fjernkontrollen kommer automatisk paret med Shield TV-en din. Bare trykk på Velg-knappen for å komme i gang.

HJELP MED Å KOBLE TIL WI-FI

Hvis nettverket krever godkjenning (captive portal), vil SHIELD TV-en hente frem godkjenningsnettstedet slik at du kan logge deg på.

Prøv disse feilsøkingstrinnene hvis enheten ikke kobler seg til Wi-Fi.

KONFIGURERE SHIELD-FJERNKONTROLL FOR VOLUMKONTROLL

SHIELD-fjernkontrollen kan styre TV-en/AVR-en ved hjelp av IR.  Hvis du vil konfigurere IR- eller CEC-volumkontroll, går du til Innstillinger    > Enhet Preferanser > Skjerm og lyd > Volumkontroll

Alternativer for volumkontroll er:

• HDMI-CEC (anbefales hvis TV-en eller mottakeren støtter den)
  • IR (krever at du peker fjernkontrollen mot TV-en eller mottakeren)