INTRODUKSJON TIL ANDROID TV

GRUNNLEGGENDE OPPSETT OG NAVIGASJON

Fra startskjermen i Android TV kan du enkelt få tilgang til filmer, TV-programmer, musikk, apper, spill og innstillinger. For å gå til startskjermen når som helst trykker du på Hjem-knappen på SHIELD fjernkontrollen eller på SHIELD-kontrolleren.

Android TV layout

1. Favoritt-apper

Du velger appene og rekkefølgen! Hold inne Velg-knappen på en app for å flytte den. For å få tilgang til alle appene dine holder du inne Hjem-knappen eller velger det røde Apper-ikonet.

2. Spill av neste

Fortsett der du slapp i TV-programmer, filmer og spill. Hvis du vil legge til innhold i Spill av neste, navigerer du til innholdet og holder inne Velg-knappen.

MERK: Ikke alle apper støtter Spill av neste

3. Kanaler

Oppdag ny underholdning fra favorittappene dine. Du velger kanalene og rekkefølgen. Naviger til venstre på en kanal for å flytte eller fjerne den.

MERK: Ikke alle apper støtter Kanaler

Søk

Du kan også søke på Android TV ved å navigere til toppen av startskjermen og velge søkeikonet. Du kan også starte Talesøk når som helst ved å trykke på NVIDIA-knappen på SHIELD -kontrolleren eller ved å trykke på Talesøk-knappen på SHIELD-fjernkontrollen. Finn ut mer om hva du kan søke etter på Android TV.