MATCH BILDEFREKVENS (BETA)

Viktig merknad: Dette er en eksperimentell funksjon (beta).  Ikke alle apper støtter denne funksjonen, og noen TV-er kan ha problemer med å tilpasses enkelte oppdateringsfrekvenser. PLEX og KODI støtter allerede automatisk samkjøring av oppdateringsfrekvenser.

Hvis du strømmer innhold med en bildefrekvens som ikke samsvarer med skjermens oppdateringsfrekvens, konverterer SHIELD automatisk innholdet slik at det samsvarer med skjermen.

SHIELD inneholder også en eksperimentell funksjon som samsvarer skjermoppdateringsfrekvensen med innholdsbildefrekvensen.  For å bruke denne funksjonen:

• Begynn å spille av en video på SHIELD.
  • Trykk på «Innstillinger»-knappen for å få frem innstillingsmenyen, og velg «Match bildefrekvens (beta)» fra Quest-innstillinger.

Merk: Når avspillingen er stoppet, går skjermens oppdateringsfrekvens tilbake til den opprinnelige innstillingen.  Du må aktivere denne innstillingen manuelt hver gang du vil samkjøre bildefrekvensene.

Valgfritt: Tilpass den eksterne innstillingsknappen slik at den samsvarer med bildefrekvensen.  Gå til Innstillinger   > Fjernkontroller og tilbehør > Tilpass innstillinger-knappen og velg «Match bildefrekvens (beta)».

Hvis du vil ha mer informasjon eller feilsøking for denne funksjonen, kan du se Knowledge Base-artikkelen om dette emnet http://Brian for å opprette URL-adresse her