PLEX CLIENT OG PLEX MEDIA SERVER

PLEX

PLEX er den mest populære medieserveren som er tilgjengelig.  Med PLEX på SHIELD TV kan brukerne være vert og få tilgang til sine egne medier (filmer, musikk, bilder), fra nesten hvor som helst med en tilgjengelig Internett-tilkobling.  Følg denne koblingen for å lære mer om PLEX og PLEX Media Server.

SHIELD TV leveres med både PLEX Client og PLEX Media Server forhåndsinstallert.

PLEX Client

Med PLEX Client kan du få tilgang til innhold som vises fra en eksisterende PLEX Media Server, enten det kjører på en PC, en frittstående NAS med PLEX Media Server aktivert, eller på NVIDIA SHIELD TV-en din.

Konfigurere PLEX Client på SHIELD

1. I en nettleser blar du til https://www.plex.tv/link
  2. Start PLEX-appen på SHIELD TV-en
  3. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre koblingsprosessen
  4. I klientinnstillingene angir du PLEX-serveren du vil ha tilgang til mediet ditt fra

PLEX Media Server

PLEX Media Server på SHIELD TV støtter de fleste avanserte PLEX-serverfunksjoner i en strømmingsenhet med lav effekt (<10 W).

Avanserte PLEX-serverfunksjoner inkluderer:

• Maskinvare-A/V-transkode i sanntid
  • Lese/skrive-medier over et bredt utvalg av løsninger, inkludert
    • USB-tilkoblede lagringsenheter
    • Lagringsplass på nett (NAS)
    • På enhetens SHIELD-lagring
  • Strøm direktesendt TV*
  • Ta opp og strøm lokale sendinger på tilkoblet lagring eller nettverkslagring*
  • Sikkerhetskopier bilder og filmer automatisk fra iOS- og Android-drevne mobilenheter**

Konfigurere PLEX Media Server på SHIELD

1. Følg instruksjonene for å sette opp PLEX Client på SHIELD, og kontroller muligheten til å «Aktivere Plex Media Server»
  2. Når klienten er konfigurert, åpner du PLEX nett-appen fra en PC, telefon eller et nettbrett (http://app.plex.tv).  Merk: Enheten må være på samme nettverk som SHIELD.
  3. Se etter den nye tilgjengelige SHIELD Android TV-serveren under servere
  4. Følg instruksjonene for å fullføre oppsettet i nettleseren

Følg denne koblingen hvis du vil ha mer informasjon om PLEX Media Server på SHIELD