SHIELD TV-FJERNKONTROLL APP

NVIDIA SHIELD TV-appen lar deg kontrollere SHIELD TV-en din, starte apper og logge deg på GeForce NOW-favorittspillene dine på SHIELD enda raskere.

Appen gir deg umiddelbar tilgang til en virtuell mus og et virtuelt tastatur, som gjør det enkelt for deg å skrive inn brukernavnet og passordet ditt i spilltjenester.

FUNKSJONER

GeForce NOW kontroller

• Virtuell styreplate for mus
  • Virtuelt tastatur (Engelsk USA)

SHIELD TV-fjernkontroller

• Appoversikt: Trykk på app-banneret for å starte appen umiddelbart på SHIELD TV-en
  • D-pad-navigering (opp, ned, venstre, høyre) og Velg
  • Android-knapper (Tilbake, Start, Hjem)
  • Medieavspilling (Spill av, Pause, Spol fremover, Spol tilbake)

INSTRUKSJONER FOR OPPSETT

1. Installere SHIELD TV-appen på Android- eller iOS-enheten
  2. Koble telefonen til samme nettverk som SHIELD TV-en
  3.  Start SHIELD TV-appen og velg SHIELD under oppdagede enheter
  4. Par enheten med SHIELD TV ved å angi den sekssifrede koden som vises på TV-en