CHROMECAST 4K

SHIELD TV-en kan også bruke Chromecast-teknologi til å kringkaste underholdningsmediene dine fra telefonen, nettbrettet eller den bærbare datamaskinen rett til storskjermen. Både iOS- og Android-enheter støtter Google Cast.

KAST TIL SHIELD

1. Kontroller at både sendingskilden (smarttelefon, nettbrett, bærbar PC osv.) og SHIELD TV-en er koblet til samme nettverk.
  2. Åpne et Google Cast-aktivert program som YouTube på kildeenheten din.
  3. Trykk på Cast-ikonet.
  4. Velg Android TV-en du vil kaste til. I dette tilfellet velger du 'SHIELD'.
  5. Trykk på Spill av på telefonen eller nettbrettet. Innholdet skal begynne å spille av på Android TV, og Cast-ikonet på enheten din vil fylles ut.

Støttede apper varierer fra land til land. Hvis du vil ha mer informasjon om tilgjengelige apper i landet ditt, kan du gå til g.co/castapps..

SPEIL-KASTING TIL SHIELD

SHIELD TV støtter også speil-kasting fra utvalgte Android-enheter. Hvis du vil vite hvilke enheter som støttes og få instruksjoner om hvordan du speiler skjermen til SHIELD TV, kan du gå til https://support.google.com/googlecast/answer/6104896.