FRAMERATE AFSTEMMEN (BÈTA)

Belangrijke opmerking:  dit is een experimentele functie (bèta).  Niet alle apps ondersteunen deze functie en sommige tv's kunnen moeite hebben met het instellen van bepaalde refresh rates. PLEX en KODI ondersteunen al automatische afstemming van refresh rate.

Als je inhoud streamt met een framerate die niet overeenkomt met de refresh rate van je beeldscherm, stemt SHIELD de inhoud automatisch af op je beeldscherm.

SHIELD bevat ook een experimentele functie om de refresh rate van je beeldscherm af te stemmen op de framerate van de inhoud.  Je gebruikt deze functie als volgt:

• Start op SHIELD met het afspelen van een video.
  • Druk op de knop 'Instellingen' om het instellingenmenu te openen en selecteer 'Framerate afstemmen (bèta)' in de Quest-instellingen.

Opmerking: na het afspelen wordt de refresh rate van het beeldscherm teruggezet op de oorspronkelijke instelling.  Elke keer dat je de framerates wilt afstemmen, moet je deze instelling handmatig activeren.

Optioneel: pas de knop Instellingen op de afstandsbediening aan om de framerate af te stemmen.  Ga naar Instellingen > Afstandsbedieningen en accessoires > Knop Instellingen aanpassen en selecteer 'Framerate afstemmen (bèta)'.

Zie ons Knowledge Base-artikel over dit onderwerp voor meer informatie of probleemoplossing voor deze functie  http://Brian hier URL maken