NVIDIA Share

Met NVIDIA Share en uitzenden via Twitch kun je heel eenvoudig je gameplay delen.  Met NVIDIA Share kunt je video's en screenshots opslaan en opnemen die je met je vrienden kunt delen.  Je kunt zelfs een paar minuten aan gameplay opnemen op de achtergrond, zodat je geen seconde van je spannende gamemomenten mist.  Met NVIDIA Share kun je zelfs je gameplay live streamen naar Twitch.

OPMERKING: deze functie moet voor gebruik worden ingeschakeld.  Ga naar Instellingen > Apparaatvoorkeuren > Systeem om 'NVIDIA Share' in te schakelen
Twitch-streaming vereist dat tweefactorauthenticatie is ingeschakeld op je Twitch-account.

NVIDIA SHARE-MENU

NVIDIA Share Menu
  1. Start de game die je wilt delen.
  2. Houd op je SHIELD-controller de homeknop ingedrukt.  Je game wordt onderbroken en het menu voor delen wordt weergegeven:
  3. Selecteer de optie Herhaling om de laatste vijf minuten van je gameplay op te kunnen nemen.
  4. Druk nogmaals op de terugknop  om naar je gameplay terug te keren. Je game wordt nu opgenomen.
  5. Zodra je klaar bent met het delen van je gameplay, houd je de homeknop   ingedrukt om terug te keren naar het menu voor delen. Als je nu de optie Automatisch opnemen selecteert, worden opties weergegeven om je opname op te slaan, op te slaan en te delen of te stoppen.
  6. Je kunt de optie Opnemen ook gebruiken als je meer wilt opnemen dan alleen de laatste vijf minuten aan gameplay.
  7. Als je op welk moment dan ook een screenshot van een actie wilt maken, selecteer je de optie Screenshot; er wordt dan een screenshot op je apparaat opgeslagen.

Alle video's en screenshots worden standaard opgeslagen in de app 'Foto's en video's'.

UITZENDEN NAAR TWITCH

1. Start de game die je wilt uitzenden.
  2. Houd op je controller de homeknop   ingedrukt. Je game wordt onderbroken en het menu voor delen wordt weergegeven:
  3. Selecteer de optie Uitzenden in het menu om naar Twitch te streamen. Als je je nog niet hebt aangemeld met je Twitch-accountgegevens, wordt je gevraagd dat nu te doen.

INSTELLINGEN VAN HET MENU VOOR DELEN

1. Met de knop voor instellingen voor delen  in de bovenste rij in het menu voor delen kun je een aantal instellingen wijzigen om je deelervaring te optimaliseren.
  2. Twitch-instellingen: hier kun je specifieke instellingen voor uitzenden via Twitch wijzigen.
  3. Kwaliteit wijzigen: hier kun je de videokwaliteit van opgenomen inhoud aanpassen.
  4. Duur van herhaling: pas hier aan hoelang je gameplay opnieuw moet worden afgespeeld (maximaal 20 minuten).
  5. Duur van automatisch opnemen: hier kun je aangeven hoeveel gameplaytijd maximaal mag worden opgenomen wanneer je de gameplay automatisch laat opnemen.
  6. Microfoonvolume: schuif de schuifknop om het microfoonvolume aan te passen.
  7. Lay-out aanpassen: hier kun je de gebruikersinterface die tijdens het uitzenden op het scherm wordt weergegeven aanpassen.