APP VOOR SHIELD TV-AFSTANDSBEDIENING

Met de NVIDIA SHIELD TV-app kun je je SHIELD TV bedienen, apps starten en nog sneller inloggen op je favoriete GeForce NOW-games op SHIELD.

Krijg via de app direct toegang tot een virtuele muis en toetsenbord, zodat je eenvoudig je gebruikersnaam en wachtwoord kunt invoeren voor gameservices.

KENMERKEN

GeForce NOW-bedieningselementen

• Touchpad voor virtuele muis
  • Virtueel toetsenbord (Amerikaans-Engels)

SHIELD TV-afstandsbediening

• Appstarter: tik op de app-banner om direct een app te starten op je SHIELD TV
  • D-pad-navigatie (omhoog/omlaag/rechts/links) en Selecteren
  • Android-knoppen (Terug, Start, Home)
  • Media afspelen (afspelen, pauzeren, vooruitspoelen, terugspoelen)
  • Volumeregeling

INSTALLATIE-INSTRUCTIES

1. Installeer de SHIELD TV-app op je Android- of iOS-apparaat
  2. Verbind je smartphone met hetzelfde netwerk als je SHIELD TV.
  3. Start de SHIELD TV-app en selecteer je SHIELD onder gedetecteerde apparaten
  4. Koppel je apparaat aan SHIELD TV door de 6-cijferige code in te voeren die op je tv wordt weergegeven