SHIELD OPNIEUW INSTELLEN

FABRIEKSINSTELLINGEN TERUGZETTEN

OPMERKING Als je de fabrieksinstellingen terugzet, worden alle gegevens van je SHIELD gewist. Gegevens die aan je Google-account zijn gekoppeld, kunnen worden hersteld. Alle eventuele apparaatinstellingen worden wel verwijderd.

OPNIEUW INSTELLEN VIA DE INSTELLINGEN

Als je de fabrieksinstellingen van je SHIELD TV wilt terugzetten, volg je deze stappen:

1. Selecteer in het startscherm Instellingen > Apparaatvoorkeuren > Opnieuw instellen..
  2. Selecteer Opnieuw instellen.
  3. Selecteer vervolgens Alles wissen om je keuze te bevestigen en je apparaat opnieuw in te stellen.