BEELDSCHERM MET 4K HDR/DOLBY VISION INSTELLEN

Je SHIELD TV ondersteunt van veel apps inhoud met een resolutie van 4K Ultra HD (3840 x 2160p) met HDR10 of Dolby Vision.

Om ervoor te zorgen dat je SHIELD TV is geoptimaliseerd voor 4K-video-output, houd je je apparaat up-to-date met de nieuwste systeemsoftware.

Je hebt een 4K-beeldscherm met HDMI 2.0- en HDCP 2.2-ondersteuning nodig om 4K-inhoud van SHIELD TV te bekijken.Zorg ervoor dat SHIELD TV is aangesloten op een HDMI-ingang die HDCP 2.2 ondersteunt.  Raadpleeg de gebruikershandleiding van je 4K-beeldscherm om de juiste HDMI-poort te vinden waarop je je SHIELD TV dient aan te sluiten voor het bekijken van 4K-inhoud.

Je kunt ook de HDMI-UHD-poort gebruiken voor 4K-ondersteuning.  Op sommige tv's is standaard UHD-invoer uitgeschakeld in de tv-instellingen. Zorg er dus voor dat UHD voor deze ingang is ingeschakeld in de instellingen van je tv.