CHROMECAST 4K

Je SHIELD TV kan ook Chromecast-technologie gebruiken om je entertainmentmedia rechtstreeks naar het grote scherm te casten vanaf je telefoon, tablet of laptop.  Zowel iOS- als Android-apparaten ondersteunen Google Cast.

NAAR SHIELD CASTEN

1. Zorg ervoor dat je castingbron (smartphone, tablet, laptop, enz.) en de SHIELD TV met hetzelfde netwerk zijn verbonden.
  2. Open op je bronapparaat een toepassing die Google Cast ondersteunt, zoals YouTube.
  3. Raak het castpictogram aan of klik erop.
  4. Kies de Android TV waar je naartoe wilt casten. Selecteer in dit geval 'SHIELD'.
  5. Druk op je telefoon of tablet op Afspelen. De inhoud moet beginnen te spelen op je Android TV en het castpictogram op je apparaat wordt ingevuld.

Ondersteunde apps verschillen per land.  Ga voor meer informatie over beschikbare apps in je land naar g.co/castapps.

SCHERM SPIEGELEN NAAR SHIELD

SHIELD TV ondersteunt ook scherm spiegelen vanaf bepaalde Android-apparaten.  Ga naar https://support.google.com/googlecast/answer/6104896 voor informatie over welke apparaten worden ondersteund en hoe je je scherm naar SHIELD TV spiegelt.