INLEIDING TOT ANDROID TV

BASISINDELING EN NAVIGATIE

Vanaf het startscherm van Android TV heb je eenvoudig toegang tot films, tv-programma's, muziek, apps, games en instellingen. Je kunt op elk gewenst moment naar het startscherm gaan door te drukken op de homeknop op je SHIELD-afstandsbediening of SHIELD-controller.

Android TV layout

1.Favoriete apps

Jij bepaalt de apps en de volgorde! Houd de keuzeknop ingedrukt op een app om deze te verplaatsen. Houd de homeknop ingedrukt of selecteer het rode Apps-pictogram om toegang te krijgen tot al je apps.

2.Volgende afspelen

Ga verder waar je gebleven was in tv-series, films en games. Om inhoud toe te voegen aan Volgende afspelen ga je naar de desbetreffende inhoud en houd je de keuzeknop ingedrukt.

OPMERKING: niet alle apps ondersteunen Volgende afspelen.

3. Kanalen

Ontdek nieuwe entertainment vanuit je favoriete apps. Jij kiest de kanalen en de volgorde. Navigeer naar links op een kanaal om het te verplaatsen of te verwijderen.

OPMERKING: niet alle apps bieden ondersteuning voor Kanalen.

Zoeken

Je kunt ook zoeken op Android TV door naar de bovenkant van het startscherm te navigeren en het zoekpictogram te selecteren. Ook kun je op elk gewenst moment spraakgestuurd zoeken door op de NVIDIA-knop op je SHIELD-controller of op de knop Spraakgestuurd zoeken op je SHIELD-afstandsbediening te drukken. Meer informatie over waar je op Android TV naar kan zoeken.