Advantech и NVIDIA: ускоренные вычисления с использованием облачных и туманных технологий

Advantech, ведущий поставщик интеллектуальных систем,  в течение длительного времени является партнером NVIDIA. Так, Advantech активно использует графический процессор NVIDIA в серверах для решений облачных вычислений. Теперь Advantech предлагает пользователям решения с использованием технологии искусственного интеллекта  на базе платформы NVIDIA® Jetson®.

Линда Цай (Linda Tsai), руководитель Advantech Industrial IoT Group: «Advantech работает в индустрии IoT давно, поэтому мы успели оценить эффективность использования облачных и граничных вычислений. NVIDIA предоставляет энергоэффективную и высокопроизводительную платформу искусственного интеллекта, которая идеально подходит для встраиваемых приложений с интенсивными вычислениями как на локальных устройствах, так и в облаке. Сотрудничество с NVIDIA и нашими партнерами позволяет нам разрабатывать новые решения AIoT для интеллектуальных производств и городов».

В результате плодотворного совместной работы Advantech и NVIDIA выпустили линейку продуктов для реализации технологии искусственного интеллекта (AI) с применением как облачных, так и туманных вычислений. Используя мощную производительность платформы NVIDIA Jetson, Advantech предлагает три граничных решения для интеллектуальных городских, транспортных и производственных приложений: MIC-710IVA, MIC-720AI и MIC-730AI. Эти высокоинтегрированные системы позволяют разработчикам приложений ИИ быстро создавать уникальные ИИ-решения на основе Jetson.

Серверы Advantech серии SKY-6000 с графическими процессорами NVIDIA используются в  решениях для работы с большими данными. Кроме того, наличие NVIDIA T4 GPU может гарантировать, что серверы Advantech GPU будут лучше контролировать температуру. Таким образом, клиентам теперь доступен надежный сервер для автоматической оптической инспекции (AOI), интеллектуального транспорта, медицинского оборудования и приложений для интеллектуальных городов.

Что касается будущего сотрудничества, Линда Цай добавила: «Партнерство Advantech с NVIDIA позволяет делать огромные шаги вперед в активном использовании ИИ для производственных, транспортных и интеллектуальных городских приложений. Благодаря тесному сотрудничеству в разработке продуктов ИИ и совместным маркетинговым программам по всему миру, Advantech и NVIDIA проводят инновационные преобразования для приложений ИИ».

Advantech Taking Accelerated Computing
from the Cloud to the Edge with NVIDIA

Taipei, May 28, 2019 – Advantech, a leading provider of intelligent systems, has been deeply involved with NVIDIA products since it transformed into an AIoT provider. Advantech has long adopted NVIDIA GPUs for servers for cloud computing solutions. Now, Advantech is accelerating AI at the edge with NVIDIA® Jetson® and aiming to drive the next wave of computing and real-time AI.

Linda Tsai, president of Advantech Industrial IoT Group, said, “Advantech has been in the IoT industry for a long time, and we are fully aware of the demand from edge to cloud. NVIDIA provides an energy-efficient and high-performance AI platform. It is ideal for compute-intensive embedded applications both on the edge and cloud. By closely collaborating with NVIDIA and our software partners, we’re able to develop new AIoT solutions for smart manufacturing and smart city applications.”

Advantech has developed a complete AI product line based on NVIDIA technology from the AI edge to the cloud. On the edge, utilizing the NVIDIA Jetson platform‘s powerful performance, Advantech provides three AI edge solutions: MIC-710IVA, MIC-720AI, and MIC-730AI for smart city, transportation, and manufacturing applications. These highly integrated systems allow AI application developers to rapidly create unique AI solutions based on Jetson. Advantech amazed the world at the 2019 NVIDIA GPU Technology Conference (GTC) show in San Jose, USA on March 22 – 26 by launching its cutting-edge AI Network Video Recording (NVR) platform incorporating Advantech’s MIC-710IVA with NVIDIA Jetson Nano™.

For the AI cloud, Advantech’s SKY-6000 series servers with NVIDIA GPUs provide high-density solutions for the big data era. With industrial design capability, Advantech can successfully resolve thermal issues from high-density GPU computing. Also, NVIDIA T4 GPU qualification can ensure Advantech GPU servers have better temperature control and thermal management. This collaboration brings a more reliable server in automated optical inspection (AOI), smart transportation, medical equipment, and smart city applications.

Regarding future cooperation, Linda Tsai added, “Advantech’s partnership with NVIDIA is taking huge steps forward in making AI a reality for manufacturing, transportation, and smart city applications. Through close collaboration in AI product development and shared worldwide marketing programs, Advantech and NVIDIA are driving innovative transformations for AI applications.”

About Advantech

Advantech’s corporate vision is to enable an intelligent planet. The company is a global leader in the fields of IoT intelligent systems and embedded platforms. To embrace the trends of IoT, big data, and artificial intelligence, Advantech promotes IoT hardware and software solutions with the Edge Intelligence WISE-PaaS core to assist business partners and clients in connecting their industrial chains. Advantech is also working with business partners to co-create business ecosystems that accelerate the goal of industrial intelligence. (www.advantech.com)